Over...

De dansstudio

De dansstudio is opgericht in 2016 door Louise Verberne-Nieuwkamp. De studio is gevestigd in Helden-Panningen, gemeente Peel en Maas. Binnen de sporthal Piushof heeft de dansstudio een eigen verdieping. De dansstudio is gelegen op een centrale locatie met voldoende parkeergelegenheid.


Er worden diverse danslessen aangeboden in verschillende stijlen, van moderne dans tot klassiek ballet. Er zijn lessen mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen.

Ben je benieuwd naar onze danslessen? Klik hier voor het aanbod.


Kijk gerust rond op de website voor meer informatie.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan contact op

via de contactpaginaDe dansdocente...

Mijn naam is Louise Verberne, ik ben de eigenaresse van Dance studio Emotion. Sinds 2017 bestaat deze dansstudio in Helden-Panningen.

Met deze dansstudio is een droom in vervulling gegaan en heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Ik geniet ervan om danslessen te kunnen geven en mensen te helpen ontwikkelen op hun eigen niveau.

 

Zelf ben ik begonnen met dansen toen ik vier jaar oud was bij Thima sport in Panningen. Ik heb in mijn jeugd verschillende dansstijlen gedaan waaronder jazzdans, showdans en ballet. 


Toen ik zeventien jaar was ben ik begonnen met een dansopleiding in Arnhem welke ik in 2010 succesvol heb afgerond. Ik heb gekozen voor de afstudeerrichtingen klassiek ballet, moderne dans en jazzdans. 

Tijdens de opleiding heb ik les gehad in onder andere pedagogiek, didactiek, anatomie en fysiologie. Uiteraard bestond een groot deel van de opleiding uit dans, ik danste zelf tot wel 25 uur per week. Hierdoor heb ik mezelf ontwikkeld als danseres en als dansdocente. 


Na mijn opleiding heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in dansles geven van verschillende dansstijlen.

In november 2015 heb ik beroepsexamen gedaan bij the Royal Academy of Dance (RAD) England. Dit balletexamen heb ik succesvol afgerond. 


Na mijn dansopleiding heb ik de opleiding HBO verpleegkunde afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierbij heb ik een differentiatie in kinder- en jeugdzorg gedaan en een minor gevolgd in management en leidinggeven. Momenteel werk ik, naast de dansstudio, als zelfstandige in de zorg.